Levertijd
Bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag verzonden. Voor adressen in Nederland betekent dit dat uw bestelling in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd wordt, de levertijd in België bedraagt 1-2 werkdagen. Mocht er onverhoopt vertraging optreden dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Verzendkosten
Wij hanteren een verzendtarief van € 4,95 in Nederland en €5,95 in België. Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden.

Track & Trace
Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u van ons per e-mail de Track & Trace link waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits wij het product goed hebben ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wilt u een artikel retour sturen, neem dan contact met ons op via info@abtronic-kopen.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer. U krijgt via de e-mail verdere instructies voor het retourneren van het artikel.